.st0{fill:#FFFFFF;}

Werkgeluk en positieve gezondheid 

 november 21, 2022

By  saamuitgeverij

Insert Content Template or Symbol

Blog

Anne Brouwer

Auteur


Anne Brouwer (1975) is Gezondheidswetenschapper met een verpleegkundige achtergrond. Ze werkt ruim 25 jaar in de zorgsector en heeft verschillende functies bekleed in diverse werkvelden binnen de sector. Met Saskia Walgemoed runt ze trainingsbureau Blooming waar je terecht kunt voor trainingen en workshops gericht op Positieve Gezondheid en Werkgeluk. Ook leidt ze verpleegkundigen op aan het hbo.

Welke superkracht is bij jou het meest ontwikkeld?

Vier thema’s die wat mij betreft helemaal in elkaar vervlochten zijn en een belangrijke basis vormen als je werkt in de zorg. Daarom lees je ze ook alle vier op een praktische manier terug in de twee boeken die ik (met @JohannaOosterbaan) geschreven heb. In het boek , word je uitgenodigd te reflecteren op je eigen werkplezier: wat vind je belangrijk en wie of wat heb je daarvoor nodig? Je staat bewust stil bij je eigen (geluks)kompas. Het laatste hoofdstuk gaat over moedig leiderschap. En welke 4 superkrachten je helpen om moedige stappen te gaan zetten. Want regelmatig is een portie moed nodig om dicht bij je kompas te blijven als je zo intens(ief) met anderen samenwerkt. Ons boek ! sluit daar mooi op aan. Als je je (geluks)kompas kent en weet wat voor jou belangrijk is lees je daarin hoe je op een leuke en praktische manier stappen kunt zetten om je team mee te nemen en invloed uit te oefenen op je werkomgeving.

Werkgeluk in de zorg

Dit doeboek geeft inzicht en handreikingen over hoe je kunt werken aan jouw werkgeluk. Terwijl jij jouw werkgeluk vergroot, draagt dat ook bij aan het werkgeluk van collega’s. Geluk werkt nou eenmaal aanstekelijk.

>