Zorg. Welzijn. Maatschappij.

CONTACT

we helpen u graag en staan open voor opdrachten, mooie ideeën en samenwerking

SAAM Uitgeverij is specialist in publicaties op het gebied van zorg, welzijn en maatschappij. Dankzij die selectieve fondsvorming en beheerste titelproductie, kunnen wij aan de uitgegeven titels veel zorg besteden. Zowel aan co-creatie, redactie en productie als aan de marketing en verkoop.

zorgSAAM

Het fonds zorgSAAM bestaat vooral uit non-fictie, poëzie, romans, kinderboeken, kookboeken, autobiografieën en levensverhalen. De onderwerpen zijn verschillend, maar hebben met elkaar gemeen dat ze met zorg te maken hebben. En dat de publicaties daarover met zorg geschreven zijn. De verhalen kunnen anderen helpen.

Wij bieden ook een platform voor publicaties over alternatieve zorg, voeding en dergelijke.

leerSAAM

Het fonds LeerSAAM is een breed gesorteerd fonds en bevat voornamelijk informatieve en educatieve uitgaven. Zorg, Management en Onderwijs zien wij als een belangrijk middel om maatschappelijk een bijdrage te leveren aan het verbeteren van onze samenleving.

Zorgorganisaties en Patiëntenverenigingen

Wij hebben organisaties in zorg, welzijn en maatschappij veel te bieden. Maar dat geldt ook andersom. Daarom werken wij graag SA(A)Men. Bijvoorbeeld in een uitgave op maat. Of een lezing of evenement met auteurs over een bepaald thema. Een goed doel steunen met een deel van de opbrengst? Wij staan open voor de mogelijkheden.

 

>