.st0{fill:#FFFFFF;}

Fluitend naar je werk 

 november 21, 2022

By  saamuitgeverij

Insert Content Template or Symbol

Blog

Anne Brouwer

Auteur


Anne Brouwer (1975) is Gezondheidswetenschapper met een verpleegkundige achtergrond. Ze werkt ruim 25 jaar in de zorgsector en heeft verschillende functies bekleed in diverse werkvelden binnen de sector. Met Saskia Walgemoed runt ze trainingsbureau Blooming waar je terecht kunt voor trainingen en workshops gericht op Positieve Gezondheid en Werkgeluk. Ook leidt ze verpleegkundigen op aan het hbo.

Steeds vaker zetten zorgorganisaties werkgeluk op de agenda om er méér aandacht aan te schenken. Gelukkig maar, want het levert veel op als medewerkers vaker wel dan niet fluitend naar hun werk gaan en hun werkdag met een voldaan gevoel afsluiten! ?
Dáárom heb ik het praktische boek Werkgeluk in de zorg, van droom naar mogelijkheden geschreven.

Bestaande kennis en inzichten over werkgeluk lees je op een relaxte manier kunt lezen en er zorgvuldig over na kunt denken:

  • Wil ik werken aan mijn werkgeluk?
  • Zo ja, wat vind ik dan belangrijk?
  • En …wat heb ik daarvoor nodig van bijvoorbeeld collega’s of van de organisatie waar ik werk?
  • Wat is voor mijn collega(s) belangrijk?

 

Anne Brouwer deelt in haar boek Werkgeluk in de zorg, op een luchtige manier de rijkdom aan beschikbare kennis en ervaring over Hoe je meer invloed krijgt op je eigen werkgeluk.

Werkgeluk in de zorg

Dit doeboek geeft inzicht en handreikingen over hoe je kunt werken aan jouw werkgeluk. Terwijl jij jouw werkgeluk vergroot, draagt dat ook bij aan het werkgeluk van collega’s. Geluk werkt nou eenmaal aanstekelijk.

>