Zorg. Welzijn. Maatschappij.

CONTACT

we helpen u graag en staan open voor opdrachten, mooie ideeën en samenwerking

Hoe kan ik mijn manuscript insturen?

 

SAAM UItgeverij is gespecialiseerd in boeken en publicaties op het gebied van zorg, welzijn en maatschappij. Wij bieden vanuit een sterke maatschappelijke betrokkenheid een platform voor boeken en publicaties die indringende onderwerpen aansnijden, herkenbaarheid bieden, informatief en educatief zijn, anderen wakker schudden, troost bieden of gewoon prachtig om te lezen zijn.

Een manuscript insturen dat past binnen onze fondsen (boeken over zorg, welzijn of maatschappij)? Let dan op de volgende richtlijnen:

  • Stuur je manuscript als word of pdf-bestand per e-mail naar: info@saamuitgeverij.nl. Of als geprint document per post naar: SAAM Uitgeverij, 2e Loosterweg 102, 2182 CL Hillegom
  • Een handgeschreven manuscript kunnen we helaas niet in behandeling nemen.
  • Een geprint document ontvangen wij graag in lettertype Arial, regelafstand anderhalf, op A4-formaat.
  • Voeg bij het manuscript een brief waarin je kort iets vertelt over jezelf, waarom je je tot SAAM Uitgeverij richt, wat de titel van je manuscript is en tot welk genre het behoort. Let op: Wij geven alleen publicaties uit over zorg, welzijn en maatschappelijke onderwerpen.
  • We ontvangen graag een synopsis in plaats van een compleet manuscript. Daarin beschrijf je in het kort de inhoud van het manuscript, de verhaallijn, de personages, de structuur en de setting van het verhaal (tijd, plaats, land, etc.).
  • Als je het manuscript/de synopsis weer retour wil ontvangen, voeg dan een geadresseerde en voldoende gefrankeerde envelop bij. Manuscripten zonder retourenvelop worden na beoordeling niet teruggestuurd.
  • Je ontvangt van ons een bevestiging van ontvangst. De uitkomst van de beoordeling ontvang je schriftelijk per e-mail. Meestal binnen 2 à 3 maanden na binnenkomst van je manuscript.
  • Wij sturen geen uitgebreid beoordelingsrapport.
  • Over afgewezen manuscripten kan helaas niet worden gecorrespondeerd en/of getelefoneerd.
  • Bewaar zelf altijd het origineel of een kopie van het manuscript/de synopsis. SAAM Uitgeverij aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het eventueel zoekraken.

Idee voor een boek?

Heb je nog geen manuscript, maar wel een idee voor een boek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen je bij iedere stap van het realiseren van je boek of publicatie begeleiden. Wij helpen desgewenst met het schrijven, redigeren en opmaken van jouw werk. Maar ook bij de (online) marketing en verkoop zijn wij je graag van dienst.

Wordt dit het jaar waarin jij je eigen boek gaat schrijven? SAAM moet het lukken

 

>