.st0{fill:#FFFFFF;}

Ben jij tevreden in je werk? 

 november 14, 2022

By  saamuitgeverij

Insert Content Template or Symbol

Blog

Anne Brouwer

Auteur


Anne Brouwer (1975) is Gezondheidswetenschapper met een verpleegkundige achtergrond. Ze werkt ruim 25 jaar in de zorgsector en heeft verschillende functies bekleed in diverse werkvelden binnen de sector. Met Saskia Walgemoed runt ze trainingsbureau Blooming waar je terecht kunt voor trainingen en workshops gericht op Positieve Gezondheid en Werkgeluk. Ook leidt ze verpleegkundigen op aan het hbo.

Gelukkig werken is een thema, dat in deze roerige tijden in de zorgsector hoog op alle agenda’s mag staan: op jouw agenda, maar ook op die van de organisatie waar je werkt. Graag geagendeerd met reële verwachtingen, want de wereld van werk is niet opgebouwd rondom jouw persoonlijke geluk. Maar werk heeft je heel wat geluk te bieden in de vorm van vitaliteit, voldoening, creativiteit, enthousiasme, doelgerichtheid, interesse en flow. Het is zonde om dit ongemerkt voorbij te laten gaan (De Prins, 2021).

Komen de volgende vragen wel eens in jou op?

> Ben je tevreden in je werk, maar zou je met meer bezieling en vuur willen werken?
> Ervaar je vaak werkstress en verlang je naar een betere werk-privé balans?
> Werk jij gelukkig en wil je meer weten over waar het vandaan komt en hoe je het kunt vasthouden?

Kijk dan eens in dit boek Werkgeluk in de zorg. Het geeft inzicht en handreikingen over hoe je kunt werken aan jouw werkgeluk.

 

Werkgeluk in de zorg

Dit doeboek geeft inzicht en handreikingen over hoe je kunt werken aan jouw werkgeluk. Terwijl jij jouw werkgeluk vergroot, draagt dat ook bij aan het werkgeluk van collega’s. Geluk werkt nou eenmaal aanstekelijk.

>