.st0{fill:#FFFFFF;}

Themadag Creativiteit als levenskunst 

 29 augustus 2022

  • minuten leestijd 

Waar vind je jouw creativiteit? En hoe kun je die creativiteit gebruiken om jezelf beter te leren kennen, om jezelf te voeden en om jouw richting in het leven te vinden? 

De dag Creativiteit als Levenskunst biedt een uitgebreid programma dat je inspireert, informeert en in beweging brengt. Op een plek vol natuur, rust en aandacht. Voor iedereen die zichzelf wil ondersteunen en ontwikkelen.

Inspiratiedag

Creativiteit als Levenskunst wordt georganiseerd door Anneke Bakker en Lilian de Rek van SAAM ’t Gilde. Samen ontwikkelen zij themadagen en evenementen die je verder helpen en waar je verbinding ervaart.

Het evenement Creativiteit als levenskunst zit boordevol creativiteit die je leert kennen via workshops, lezingen, expositie, boeken en mooie ontmoetingen. Creativiteit die voedt, troost, onthult, inspireert, plezier geeft en in beweging brengt.

De Achelse Kluis

De inspiratiedag Creativiteit als levenskunst op vrijdag 23 september vindt plaats in de Achelse Kluis in België, net onder Eindhoven. Het is een plek die rust en bezinning ademt, gelegen in een prachtige groene omgeving. 

Al sinds 1686 is de Achelse Kluis een centrum van gebed, beschouwing en christelijke cultuur. Tegenwoordig vervult de dynamische gemeenschap van de Achelse Kluis een meer sociale functie door de opvang van steeds meer stiltezoekende mensen. Sinds 1998 wordt er terug een eigen trappistenbier gebrouwen: de bruine of blonde Achels trappist. Een gelagzaal, kunsthal, religieuze boeken- en voedingswinkel met een behoorlijke collectie Belgische bieren lokken dagelijks heel wat wandelaars, fietsers of mensen op zoek naar een plek van rust en bezinning.

Het is de ideale plek voor ons programma met lezingen en workshops, aangevuld met een expositie en de presentatie van het boek Creativiteit als levenskunst.

En daar kun je bij zijn!

Dagkaart

Bestel hier je dagkaart voor € 125

  • toegang tot het klooster met optioneel een rondleiding
  • 2-3 workshop naar keuze
  • 3 lezingen
  • lunch/koffie/thee
  • goodiebag
  • gratis het boek Creativiteit als levenskunst
  • mooie ontmoetingen

Kijk voor meer informatie en het programma op deze pagina.

>