Evenementen en ontmoetingen 
die je verder helpen en
waar je verbinding ervaart

SAAM ’t Gilde verzorgt bijzondere evenementen vol aandacht en inspiratie,
op het gebied van zorg, welzijn en maatschappij. 

11 november 2022

rouw & verlies

voorjaar 2023

hoogbegaafd en dan?

Wie is SAAM 't Gilde?

'Onder de naam SAAM 't Gilde brengen we mensen bij elkaar om hen te verbinden en om een positieve en sociale gezondheid te bevorderen.'

Anneke Bakker

uitgever SAAM Uitgeverij

Uitgeefster Anneke Bakker is gespecialiseerd in de thema’s zorg, welzijn en maatschappij en heeft een groot netwerk van professionals, auteurs en inspiratoren.

Lilian de Rek

sociologe en cultureel antropologe

Sociologe en cultureel antropologe Lilian de Rek begeleidt mensen bij levensvragen en zingeving en heeft een passie voor verbinding en verdieping.

Samen staan Anneke en Lilian van harte voor evenementen die eraan bijdragen dat mensen tot bloei komen. Evenementen die je verder helpen en waar je verbinding ervaart.

Wij zoeken jou!

We komen graag in contact met inspirerende sprekers, workshopaanbieders, auteurs en professionals op het gebied van zorg, welzijn en maatschappij. En we komen heel graag in contact met mensen die onze evenementen willen bezoeken. 

AGENDA

23
september
Creativiteit als levenskunst

Het evenement Creativiteit als levenskunst zit boordevol creativiteit die je leert kennen via workshops, lezingen, tentoonstelling, boeken en mooie ontmoetingen. Creativiteit die voedt, troost, onthult, inspireert, plezier geeft en in beweging brengt.

11 
november
Rouw & Verlies

Informatie volgt

voorjaar 2023
Hoogbegaafd en dan?

Informatie volgt

Creativiteit als levenskunst:

Het programma van Creativiteit als Levenskunst bestaat uit lezingen en workshops, aangevuld met een expositie en een boekpresentatie. De dag is compleet verzorgd met lunch en koffie en thee en dergelijke. De locatie is ruim en groen. Zowel de locatie (binnen en buiten) als het programma bieden alle vrijheid, zodat je de ruimte kunt nemen die je nodig hebt. 

23 september 2022
De Achelse Kluis België

  • 2e loosterweg 102, Hillegom, 2182 CL
  • saam.uitgeverij@gmail.com
  • 06 24157478

Vragen? Neem contact met ons op!

Naam*
Email*
Bericht
0 of 350
>