.st0{fill:#FFFFFF;}

Wendela Verstoep 

 23 augustus 2022

  • minuten leestijd 

Als kunstenaar geniet Wendela van de autonomie en de vrijheid van elk experiment. Enthousiasme is de sleutel om mensen hierin deel te laten nemen. Zij geeft een workshop HartPrint, een start naar intuïtief schilderen.

Bij creativiteit gaat het om verbanden leggen en hoe je tot een unieke, gedegen oplossing komt en het praktisch uitvoerbaar maakt. De kracht ‘van binnenuit’ om de wereld te beïnvloeden is mijn passie. Wendela: ‘Het creëren en organiseren van diverse workshops vind ik een mooie manier om mijn kennis en ervaring over te dragen aan de wereld om mij heen.

‘Inspirerend communiceren maakt de wereld mooier en rijker.’ 

Grafisch ontwerpen is haar vak. Een duurzaam merk of logo ontwerpen is haar specialiteit. Wendela: ‘De vele facetten van een onderneming comprimeren tot één krachtig beeld van enkele cm in zwart -wit vind ik een prachtige uitdaging. Naast het ontwerpen ontwikkel ik producten en verpakkingen en geef ik vorm aan websites en zeer divers drukwerk.’

Wendela is getrouwd en moeder van 3 kinderen. Samen met haar man organiseren zij diverse evenementen en festivals. ‘Wij zijn beide pioniers en houden van het ondernemerschap en ik zet mijn conceptuele eigenschappen hiervoor ten volle in.’

Workshop HartPrint

HartPrint een start naar intuïtief schilderen. Een boeiende ontdekkingsreis van je linker- naar je rechterhersenhelft. In deze workshop ga je spelenderwijs aan de slag nog voor dat het verstand het gaat overnemen, vangen we het op papier. Het doel is om jezelf uit te dagen en te verassen met spontane beelden die nooit eerder zijn gemaakt. We verzamelen de spontane unieke prints en deze beelden gaan de basis vormen voor een intuïtief schilderij/tekening.

 

info@wendela.org 

www.wendela.org

>