Zorg. Welzijn. Maatschappij.

PARTNERS

we werken graag samen met organisaties die onze missie een warm hart toedragen

Partners van SAAM Uitgeverij

We zeiden het al eerder: wij werken graag SA(A)Men.

Inzichten die het leven veraangenamen. Het welzijn van mensen met informatie bevorderen. Dat is de centrale uitdaging van SAAM. Informatiemiddelen ontwikkelen waarmee de doelgroep zijn voordeel kan doen.

Zorgorganisaties en Patientenverenigingen

SAAM Uitgeverij faciliteert het totale uitgeefproces voor publicaties op het gebied van zorg, welzijn en maatschappij. Van eerste idee en redactie tot (online) marketing en verkoop. Want een boek schrijf je niet zomaar. Daar komt heel wat bij kijken. Wij hebben ervaring, kennis en een grote passie voor het werkveld. Daarbij werken we graag SAAM met partners die onze missie een warm hart toedragen. Met mensen en organisaties actief in zorg, welzijn en maatschappij bijvoorbeeld. En met patiëntenverenigingen natuurlijk.

Het gaat daarbij niet alleen om het leveren van informatie, maar ook om de marketing. Eigenlijk begint het zelfs daarmee. Daarom denken we samen met onze partners na over vragen als:

  • wie is de doelgroep en hoe kun je de doelgroep 'triggeren'?
  • Wil je als organisatie beter of slimmer voorlichten?
  • Heb je een interessante invalshoek voor een boek?
  • Heb je een idee voor een app die gebruikers kan helpen gezonder te leven?

En bij publicaties: Hoe breng je structuur aan voor de lezer? Hoe maak je complexe informatie uitnodigend? Hoe maak je informatie beschikbaar?

Wil je als organisatie je informatie eigentijdser aanbieden? Neem gerust eens contact met ons op.

SAAM Uitgeverij werkt samen met onder andere:

STICHTING DOE MAAR ZO!

Stichting Doe Maar Zo! ontwikkelt hulpmiddelen voor mensen die moeite hebben met het structureren van gedachten. Deze mensen hebben behoefte aan zogenaamde ‘prikkelarme’ informatiemiddelen. Daginzicht Agenda, een dagplanner voor mensen met dementie, is een co-creatie van Doe Maar Zo! en SAAM Uitgeverij.

STICHTING AHMAS

Deze stichting is gelieerd aan de universiteit van Groningen. Ahmas stelt zich ten doel om professionele communicatie in de zorg te bevorderen.

Wij helpen Ahmas mee om wetenschappelijke kennis over communicatie te vertalen naar toegankelijke publicaties voor dienstverleners in de zorg.

STICHTING SIEN

logo werkgroep

Sien komt op voor de belangen van mensen met een verstandelijke beperking en hun directe omgeving. Sien helpt adviseert en informeert bij belangrijke onderwerpen zoals, geld, zorg en participatie. 

Bestel uw boek(en) in onze webshop zorgboeken.nl

>