.st0{fill:#FFFFFF;}

Lezing Arie van Wijhe trekt veel publiek 

 17 april 2014

  • minuten leestijd 

Auteur Arie van Wijhe trekt het land door om lezingen over zijn nieuwe boek Dokter, luister nou! te geven. Zo trof hij voor zijn lezing op woensdag 9 april jl. een overvolle Bibliotheek in Loenen aan de Vecht aan.

Als warming-up vertelde Arie over zijn boek. Een aangrijpend persoonlijk verhaal over verkeerde diagnoses, onnodige operaties en vooral de slechte communicatie tussen artsen en hun patiënten. In zijn betoog snijdt Arie een aantal onderliggende thema’s aan die nu orde van de dag zijn. De vaak, onnodige hoge kosten, het winstbelang van ziekenhuizen, de verzekeringen en uitkleding van vergoedingen. Het publiek hing ademloos aan zijn lippen waarbij met regelmaat een alles zeggende zucht hoorbaar was en blijk gaf van herkenning.

Vervolgens ging de schrijver over in een boeiende discussie met het publiek en praatten zij over zijn boek Dokter, luister nou! en deelden zij de zorg over ontwikkelingen in de gezondheidszorg.

Na afloop vormde zich een lange rij voor de tafel waar het boek, door Arie gesigneerd, verkrijgbaar was. 

Arie geeft graag lezingen en wil hierbij ook met het publiek de discussie aan gaan over onze gezondheidszorg en wat de besluiten van nu gevolgen heeft voor de toekomst.

Is zijn zorg ook uw zorg? U kunt via de contact opnemen met Arie.             [button color=”#F7FFF9″ background=”#343434″ size=”small” src=”PUT LINK HERE”]mail Arie[/button]

 

>