.st0{fill:#FFFFFF;}

Het Vrolijk Voorjaar doeboek brengt senioren lichtpuntje in aanhoudende lockdown 

 2 februari 2021

  • minuten leestijd 

De kans is groot dat ook Pasen in lockdown plaatsvindt. Voor iedereen een vervelend idee, maar voor senioren extra moeilijk. Speciaal voor deze groep komen Studio Schreeuwwitje en Textburo Steffers met ‘Het Vrolijk Voorjaar doeboek’, een boekje dat te koop is in de webshop van SAAM Uitgeverij.

Voor senioren thuis of in een verzorgingshuis betekent de lockdown nog langer vooral binnen moeten blijven. Nog steeds maar mondjesmaat bezoek en angst om naar buiten te gaan. Lange dagen binnen met weinig afleiding of leuks om naar uit te kijken.

Het Vrolijk Voorjaar doeboek staat vol puzzels, spelletjes, kwissen en ander vermaak, gegoten in een fris voorjaars- en Paasjasje. En met weer een duidelijke knipoog naar vroeger.

Het doeboekje is per stuk te bestellen, maar kan natuurlijk ook cadeau gegeven worden aan bewoners van zorginstellingen en -organisaties. Om ze dat kleine lichtpuntje te geven en wellicht wat aangenaam tijdverdrijf.

Derde senioren doeboekje

Vorig jaar brachten Studio Schreeuwwitje en Textburo Steffers Het Terug in de Tijd tot Nu doeboek. Met kerst kwamen zij met Het Fijne Kerst doeboek. Het Vrolijk Voorjaar doeboek is het derde senioren doeboekje.

Het Vrolijk Voorjaar doeboek is te bestellen in de webshop van SAAM Uitgeverij, Zorgboeken.nl.

>