.st0{fill:#FFFFFF;}

Annette Wessels 

 24 augustus 2022

  • minuten leestijd 

Annette Wessels is beeldend kunstenaar. Het proces van het scheppen van eigen beelden is onontbeerlijk om haar cursisten te begrijpen en ze te kunnen inspireren. Annette geeft een workshop schilderen.

Beeldend kunstenaar: een helend proces

Er zou een essentieel deel ontbreken als ik alleen trainer was en geen beeldend kunstenaar. Het proces van het scheppen van eigen beelden is onontbeerlijk om mijn cursisten te begrijpen en ze te kunnen inspireren. Door zelf voortdurend bewust in een creatief proces te zijn en verantwoordelijkheid te nemen voor wat ik creëer, blijf ik mijn cursisten altijd een boek voor. Wil je mijn beelden zien?
www.annettewessels.nl 

Liever de dader van de toekomst, dan slachtoffer van het verleden. 

Toen Annette Wessels weer terugkwam in het onderwijs, nu om zelf les te geven, kwam ze erachter dat ze haar leven lang gerebelleerd had tegen de macht van het systeem. Annette: ‘Dankzij deze ervaringen werd mijn uitdaging uit te gaan van de creatieve kracht van mijn leerlingen en het systeem daaraan aan te passen. Dit is inmiddels mijn expertise geworden; een situatie, sfeer creëren waarin leerlingen zich veilig voelen om hun creatieve kracht te ontwikkelen via creatieve/beeldende technieken. Op school en buiten de school werd dit zo goed ontvangen dat ik in 1989 mijn eigen bedrijf begon. Jij kunt dit ook leren door mee te doen. ik heb een  unieke manier ontwikkelt om jou zonder omwegen te brengen bij jouw kern, dat waar het echt om gaat. Het geeft me zoveel voldoening, dat werken spelen is geworden en de Klinker daarom een speelplaats. Ik wil een voorbeeld zijn voor anderen die dat ook willen en ze dat leren is mijn grootste plezier. Sta jij open voor een creatief proces, kijk hier voor meer info. 

 

>