.st0{fill:#FFFFFF;}

De gezondheidszorg is een verdienmodel geworden 

 22 augustus 2023

  • minuten leestijd 

Mijn moeder had een batterij medicijnen op haar dressoir liggen. Ik zei tegen haar: ‘Mam Je lijkt wel een chemische fabriek’ waarop zij antwoordde ‘Dat moet van de dokter’.  Ze had medicijnen die ze gebruikte tegen de bijwerkingen van een ander medicijn. Zij gebruikte onder andere statines waarvan inmiddels bekend is dat een van de bijwerkingen dementie is. Mijn moeder is ook dement geworden. Er slikken miljoenen mensen statines en waarom? Omdat ze een te hoog cholesterolgehalte zouden hebben. Maar inmiddels is bewezen dat een laag cholesterolgehalte ongezond is. Kijk eens naar Dr. Natasha Campbell https://youtu.be/g4QwJ9ukN8g . Zij zegt: ‘Mensen met een hoog cholesterol gehalte leven het langst en het gezondst’. We zijn blindelings gaan vertrouwen in ons gezondheidszorg systeem en vergeten daarbij dat het een verdienmodel is geworden. De farmaceutische industrie vaart er wel bij. Die gaan letterlijk over lijken.

Zo wordt er wat af gevaccineerd. Ook bij kleine kindjes. Nou ben ik niet tegen vaccineren maar zoveel op zo’n jonge leeftijd? Lees eens het boek van Door Frankema: ‘Vaccin vrij!’

Terwijl het immuunsysteem nog niet volgroeid is en dan al zoveel gif naar binnen gespoten? Is dat misschien de reden dat zoveel jonge kinderen een ziekte hebben? Ziektes die vroeger niet voorkwamen zoals bijvoorbeeld astma, diabetes, autisme en ADHD. Ik vind www.stichtingvaccinvrij.nl heel verhelderend.  Laten we niet alles zo maar aannemen maar ga onderzoeken waar je goed aan doet.

>