SAAM 't Gilde
saam uitgeverij

Hoe om te gaan met dementie?

Auteur: Jos Cuijten
Is dementie erg?

Wat is er met een dementerende aan de hand? Waarom weten we vaak niet hoe te reageren op iemand met dementie? En hoe leer je zien wat ze nodig hebben?

Door hun hersenbeschadiging kunnen zij ons niet meer begrijpen, maar wij, mensen met gezonde hersenen, kunnen wel leren hen te begrijpen. Afstemmen en werken vanuit mogelijkheden worden door dit boek eenvoudig. Ervaringen van verzorgenden en dementerenden zijn in dit boek verwerkt. Met de inzichten die Jos in dit boek geeft, krijg je inzicht in de werking van de hersenen van mensen met dementie en leer je hoe je die kennis in de praktijk kunt toepassen. Hierdoor wordt het contact met iemand met dementie verrassend eenvoudig.

Samenvatting bestelling tonen
19,95 €
Products Subtotal
Is dementie erg?  × 1 19,95 
Subtotal 19,95 
Total 19,95 

Customer information

Factuurgegevens

Payment

  • Kies je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

« Back to shipping
« Back to information Continue to shipping

Je bestelling

Products Subtotal
Is dementie erg?  × 1 19,95 
Subtotal 19,95 
Total 19,95 

E-coaching in 2023

Heb jij iemand met dementie in je omgeving? Wil je leren hoe je beter kunt omgaan met mensen met dementie? Of heb je vragen specifiek over persoonlijke situaties? Meld je dan aan voor E-coaching met Jos Cuijten, dé dementiedeskundige. Leer over dementie, begrijp het gedrag beter en krijg waardevolle inzichten om jouw relatie te versterken.  

Jouw investering in een E-coachingsgesprek is 90 euro inclusief het boek Is dementie erg? Na je aanmelding en betaling ontvang je een bevestiging via de mail en wordt het boek met de post naar je opgestuurd.

Je kan je ook inschrijven als groep (4-8 personen), bijvoorbeeld als familie, collega's of een netwerk rondom iemand met dementie. Je betaalt dan als groep vanaf 4 personen € 245 inclusief 1 exemplaar van het boek Is dementie erg?

Prijzen zijn incl. btw en verzendkosten

29 september 2023

INDIVIDUEEL IN GESPREK

10.00 -11.00 uur

29 september 2023

GROEPSGESPREK (max 8)

12.30 -13.30 uur

5 oktober 2023

INDIVIDUEEL IN GESPREK

12.30 -13.30 uur

5 oktober 2023

GROEPSGESPREK (max.8)

10.00 -11.00 uur

Loop je ook rond met vragen? 

Kom in gesprek met elkaar!

  • Wat gebeurt er bij dementie?
  • Welke situaties kan iemand met dementie begrijpen?
  • Hoe leer ik zien wat iemand nodig heeft?
  • Wat is omgevingszorg?
  • Hoe pas ik omgevingszorg toe?
  • Hoe ontstaat agressie en hoe ga ik ermee om?
>