.st0{fill:#FFFFFF;}

Workshop Tekentaal van Josée van der Staak 

 30 augustus 2022

  • minuten leestijd 

Josée van der Staak verzorgt tijdens de dag Creativiteit als Levenskunst (23 september 2022} een lezing én een workshop over tekentaal.

Denk je van jezelf dat je niet kunt tekenen? Dan laat Josée je graag ervaren dat er een andere, vrije manier van tekenen bestaat. ‘Als je vrij kunt tekenen (zonder dat het iets ‘moet’ worden of ergens op ‘moet’ lijken) ontstaan de mooiste beelden die uitdrukking geven aan je emoties en gedachten. Door die beelden te bevragen, komen de antwoorden vanuit het onderbewuste. En dat kan helpen om jezelf beter te leren kennen, of om oplossingen te vinden voor problemen.’

Josée werkte ruim 16 jaar als tekentherapeut en tekentaaldocent. Zij is auteur van drie boeken over tekentaal, die op 23 september uiteraard verkrijgbaar zijn. Naast het werken met tekentaal is Josée zangeres.

Inspiratiedag

Het evenement Creativiteit als levenskunst zit boordevol creativiteit die je leert kennen via workshops, lezingen, expositie, boeken en mooie ontmoetingen. Creativiteit die voedt, troost, onthult, inspireert, plezier geeft en in beweging brengt.

Je kunt je nu aanmelden!

Creativiteit als levenskunst
Vrijdag 23 september 2022
Lezingen, workshops, expositie en boekpresentatie
Van 10.00 – 18.00 uur in de Achelse Kluis in België.

Bestel hier je dagkaart voor € 125

>