Zorg. Welzijn. Maatschappij.

NIEUWS

artikelen over onze auteurs en boeken

ACADEMY

ACTUEEL

Vers van de pers

Sylvia Stuurman (1956) is ervaringsdeskundige én autodidactisch deskundige autisme. Zij laat zien wat de kern van autisme is en welke invloed dat heeft op iemands ontwikkeling. Die ontwikkeling ziet zij niet als ‘gestoord’, maar als ‘anders’. Ook Stuurmans partner Ernst Anepool is autistisch. In het boek Autisme is geen puzzel beschrijven zij autisme van binnenuit met ervaringsverhalen en voorbeelden. Tegelijkertijd leggen zij de wetenschappelijke basis van autisme uit.

OUDERENZORG. EINDSTATION METHUSALEM

LEES VERDER
Autisme is geen puzzel

BLOGS

Onze toppers

Weten waar de woorden zijn

Weten waar de woorden zijn

Overall Rating: 4,5/5

Weten waar de woorden zijn laat zien zijn wat er mogelijk is op het gebied van creatief schrijven in het basisonderwijs. Door duidelijke stappenplannen en inspirerende lesvoorbeelden is het een werkboek waarmee de leerkracht direct aan de slag kan.

Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire therapie

Overall Rating: 5/5

Een handboek voor de professional met richtlijnen voor het aanpassen van de levensstijl en een voedingspatroon op een natuurlijke wijze. Daarbij worden adviezen gegeven voor voedings-supplementen bij een dertigtal veelvoorkomende aandoeningen.

Ontdek de kracht van tekentaal

Overall Rating: 4/5

Tekentaal helpt je op een ongedwongen manier uitdrukking te geven aan emoties, zonder woorden te gebruiken. Je wordt je bewust van datgene wat in jou leeft. Tekentaal is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Als je tekentaal gebruikt, is alles goed. 

Bestel uw boek(en) in onze webshop zorgboeken.nl

>