Zorg. Welzijn. Maatschappij.

NIEUWS

artikelen over onze auteurs en boeken

UITGELICHT

ACTUEEL

Vers van de pers

Berthilde van der Zwaag waakte als verpleegkundige ’s nachts bij patiënten thuis. Haar ervaringen met de stervenden en hun familie schreef zij op in een dagboek. Nu, twintig jaar later blikt zij in het boek ‘De dood nabij – Verhalen en gedachten op de grens van het leven’ terug op die verhalen en voegde nieuwe inzichten toe.  Met haar boek haakt ze aan op de samenleving die, zeker in deze crisistijd, tot een toenemende belangstelling leidt voor verdieping in het leven, het mysterie van de dood en vragen op het gebied van levensbeschouwing en zingeving.

OUDERENZORG. EINDSTATION METHUSALEM

LEES VERDER

BLOGS

Lees verder
Lees verder
Lees verder
Lees verder
Lees verder
Lees verder
Lees verder
Lees verder

Onze toppers

Weten waar de woorden zijn

Weten waar de woorden zijn

Overall Rating: 4,5/5

Weten waar de woorden zijn laat zien zijn wat er mogelijk is op het gebied van creatief schrijven in het basisonderwijs. Door duidelijke stappenplannen en inspirerende lesvoorbeelden is het een werkboek waarmee de leerkracht direct aan de slag kan.

Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire therapie

Overall Rating: 5/5

Een handboek voor de professional met richtlijnen voor het aanpassen van de levensstijl en een voedingspatroon op een natuurlijke wijze. Daarbij worden adviezen gegeven voor voedings-supplementen bij een dertigtal veelvoorkomende aandoeningen.

Ontdek de kracht van tekentaal

Overall Rating: 4/5

Tekentaal helpt je op een ongedwongen manier uitdrukking te geven aan emoties, zonder woorden te gebruiken. Je wordt je bewust van datgene wat in jou leeft. Tekentaal is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Als je tekentaal gebruikt, is alles goed. 

Bestel uw boek(en) in onze webshop zorgboeken.nl

>