Zorg. Welzijn. Maatschappij.

NIEUWS

artikelen over onze auteurs en boeken

UITGELICHT

ACTUEEL

Vers van de pers

Het nieuwste boek van Rob Kerkhovens Ouderenzorg. Methusalem speelt in op de huidige maatschappelijke discussies over de ouderenzorg. Van toenemende vergrijzing, oplopende wachtlijsten in verpleeghuizen tot ethische kwesties over wel of niet behandelen van zieke bejaarden. En van de nieuwste cijfers over onze levensverwachting, tekorten aan geschikte woonruimte om lang zelfstandig thuis te wonen tot de eigen regie over het levenseinde. Hij schreef ook diverse blogs hierover.

BLOGS

Lees verder
Lees verder
Lees verder
Lees verder

Onze toppers

Weten waar de woorden zijn

Weten waar de woorden zijn

Overall Rating: 4,5/5

Weten waar de woorden zijn laat zien zijn wat er mogelijk is op het gebied van creatief schrijven in het basisonderwijs. Door duidelijke stappenplannen en inspirerende lesvoorbeelden is het een werkboek waarmee de leerkracht direct aan de slag kan.

Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire therapie

Overall Rating: 5/5

Een handboek voor de professional met richtlijnen voor het aanpassen van de levensstijl en een voedingspatroon op een natuurlijke wijze. Daarbij worden adviezen gegeven voor voedings-supplementen bij een dertigtal veelvoorkomende aandoeningen.

Ontdek de kracht van tekentaal

Overall Rating: 4/5

Tekentaal helpt je op een ongedwongen manier uitdrukking te geven aan emoties, zonder woorden te gebruiken. Je wordt je bewust van datgene wat in jou leeft. Tekentaal is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Als je tekentaal gebruikt, is alles goed. 

Bestel uw boek(en) in onze webshop zorgboeken.nl

>