Zorg. Welzijn. Maatschappij.

NIEUWS

artikelen over onze auteurs en boeken

UITGELICHT

Koen Manders is gedragsverpleegkundige en richt zich vooral op het gedrag en de cognitieve problemen bij cliënten met dementie. Met zijn jarenlange ervaring schreef hij het boek ‘Lekker slapen zonder medicatie’ waarin hij een slaapmethode omschrijft die pas na alle stappen doorlopen te hebben, medicatie aanraadt bij slaapproblemen.

ACTUEEL

Vers van de pers

Geïnspireerd op verhalen en personages uit haar werk als psychotherapeut schreef Catheleyne van der Laan het boek Ongemerkt verder. Een boek met vier verhalen van vier mensen die klem zitten in het leven.
Verhalen die achter de labels van DSM-5 geclassificeerde (psychiatrische) aandoeningen zitten.

BLOGS

Lees verder
Lees verder
Lees verder
Lees verder
Lees verder
Lees verder
Lees verder
Lees verder

Onze toppers

Weten waar de woorden zijn

Weten waar de woorden zijn

Overall Rating: 4,5/5

Weten waar de woorden zijn laat zien zijn wat er mogelijk is op het gebied van creatief schrijven in het basisonderwijs. Door duidelijke stappenplannen en inspirerende lesvoorbeelden is het een werkboek waarmee de leerkracht direct aan de slag kan.

Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire therapie

Overall Rating: 5/5

Een handboek voor de professional met richtlijnen voor het aanpassen van de levensstijl en een voedingspatroon op een natuurlijke wijze. Daarbij worden adviezen gegeven voor voedings-supplementen bij een dertigtal veelvoorkomende aandoeningen.

Ontdek de kracht van tekentaal

Overall Rating: 4/5

Tekentaal helpt je op een ongedwongen manier uitdrukking te geven aan emoties, zonder woorden te gebruiken. Je wordt je bewust van datgene wat in jou leeft. Tekentaal is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Als je tekentaal gebruikt, is alles goed. 

Bestel uw boek(en) in onze webshop zorgboeken.nl

>