Zorg. Welzijn. Maatschappij.

NIEUWS

artikelen over onze auteurs en boeken

Viktor heeft Cowden

Viktor heeft Cowden is een kleurrijk en eenvoudig (voorlees) boekje. Het vertelt het verhaal van Viktor, een vrolijke kleuter, die geboren is geboren met het syndroom van Cowden.

Artikelnummer: 141 Categorie: Tags: , , ,

Ammelien komt er achter dat haar vriendje Viktor een wel heel bijzonder en zeldzaam vriendje is. Zo vertelt Viktor waarom hij zo’n groot hoofd heeft. Waarom hij soms zo raar doet. Waarom hij zo vaak afwezig is op school … En Viktor ontdekt dat hij een fantastisch vriendinnetje heeft dat hem helpt en in alles steunt wat Cowden met zich meebrengt.

Het Cowden syndroom is zeer zeldzaam. Er is hierover weinig kennis en informatie is dan ook moeilijk te vinden. De schrijfster van dit kinderboekje heeft een zoontje met dit syndroom. Al heel vroeg kwamen er opmerkingen van kinderen uit zijn omgeving over zijn uiterlijk en gedrag. Ook hij en zijn grotere broer begonnen vaker vragen te stellen over het waarom van de vele dokters consultaties en uren therapie. Daarom besloot ze een boekje te schrijven over wat Cowden nu precies is en wat het allemaal met zich meebrengt in het leven van een Cowden patiënt en zijn omgeving. Het is een kleurrijk en eenvoudig (voorlees) boekje voor kinderen, ouders, leerkrachten en hulpverleners.

Dit boekje is ook in het Engels verkrijgbaar: Victor has Cowden

Meer informatie op www.hetcowdensyndroom.com

Gratis verzenden

vanaf 50 euro

14 years of experience

over 400000 customers

100% secure checkout

over 400000 customers

Genuine local stock

verified sources

>