Zorg. Welzijn. Maatschappij.

NIEUWS

artikelen over onze auteurs en boeken

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Psoriasis – tips voor het dagelijks leven

Psoriasis – tips voor het dagelijks leven

Zorgboek Psoriasis geeft brede, praktische informatie over psoriasis, informatie die u zal helpen om met uw aandoening om te gaan.

Artikelnummer: 3385 Categorie:

Psoriasis is – medisch gezien – meestal niet ernstig. De klachten zijn niet levensbedreigend. Dankzij een goede zelfzorg en effectieve medicijnen zijn de huidproblemen vaak redelijk onder controle te houden. Dit boek geeft daar uitgebreide, praktische informatie over.

Zorgboek Psoriasis

Maar: psoriasis is meer dan een medisch probleem. Vooral als de aangedane huid zichtbaar is, heeft de aandoening gevolgen voor het gevoel van eigenwaarde, het sociale leven en de seksualiteit. Mensen met psoriasis voelen zich soms lelijk. Ze krijgen bovendien te maken met mensen die op een botte manier reageren op de aangedane plekken. Schaamte en de neiging zich terug te trekken liggen dan op de loer. Juist ook over dit soort problemen geeft dit boek veel informatie.

Het zorgboek geeft brede, praktische informatie over psoriasis, informatie die u zal helpen om met uw aandoening om te gaan. Tal van onderwerpen komen aan bod: medicijnen, lichtbehandelingen, kuren en alternatieve behandelwijzen, huidverzorging, omgaan met stress en andere invloeden, seksualiteit, hulpverlening, patiëntenrecht, ziektekosten enzovoort. Het boek bevat ook informatie over artritis psoriatica en andere minder gewone soorten psoriasis en besteedt aandacht aan psoriasis bij kinderen en het omgaan met jeuk.

Betrouwbaar
Veel vooraanstaande deskundigen en hun organisaties hebben aan dit boek meegewerkt. Ook mensen die zelf psoriasis hebben, verleenden aan dit zorgboek hun medewerking. Dat maakt de informatie in dit boek betrouwbaar en praktisch: u kunt er direct mee aan de slag.

Zorgpockets

Naast het zorgboek zijn er 4 zorgpockets verschenen. Elk deel bevat dezelfde informatie als in het Zorgboek, alleen is deze informatie opgedeeld in 4 delen:

  • in het kort (112 pag) – UITVERKOCHT
  • diagnose en behandeling (128 pag) – UITVERKOCHT
  • tips voor het dagelijks leven (116 pag)
  • voor de naastbetrokkenen (116 pag) – UITVERKOCHT

In elk deel wordt specifiek op een onderwerp ingegaan. Ook zijn de boekjes geschikt om weg te geven aan familie en direct betrokkenen om hen te informeren over Psoriasis. Het heeft nl. niet alleen gevolgen voor de patiënt, ook mensen in de directe omgeving krijgen ermee te maken.

Gratis verzenden

vanaf 50 euro

14 years of experience

over 400000 customers

100% secure checkout

over 400000 customers

Genuine local stock

verified sources

>