Zorg. Welzijn. Maatschappij.

NIEUWS

artikelen over onze auteurs en boeken

Borstkanker

Het zorgboek geeft uitgebreide informatie over de gehele periode van behandeling, herstel én verwerking. De zorgpocket geeft beknopte informatie over de diagnose en behandeling.

Artikelnummer: 3479 Categorieën: , Tags: ,

Het zorgboek Borstkanker is geschreven voor vrouwen met borstkanker en hun naasten. Dit boek geeft uitgebreide informatie over de gehele periode van behandeling, herstel én verwerking. Het zorgboek begint met een heldere uitleg over borstkanker en de behandelingsmethoden. Vervolgens wordt uitgebreid aandacht geschonken aan het lichamelijke herstel. Ten slotte wordt ingegaan op de emotionele gevolgen van de diagnose van een behandeling van borstkanker. Ook komen er zakelijke en relationele onderwerpen, zoals patiëntenrecht, ziektekosten en seksualiteit, aan bod. De belevingskant komt in de vorm van een dagboek uitvoerig aan bod.

Voor de duidelijkheid: dit boek geeft informatie over de eerste periode, vlak na de ontdekking van de tumor. Het Zorgboek beschrijft niet wat er gebeurt als de borstkanker terugkeert of als er uitzaaiingen in het lichaam worden gevonden. Wie vragen heeft over een dergelijke situatie hebt, kan contact opnemen met de KWF Kankerbestrijding of bij de BorstkankerVereniging Nederland.

Zorgpockets

Naast het zorgboek zijn er 4 zorgpockets verschenen. Elk deel bevat dezelfde informatie als in het Zorgboek, alleen is deze informatie opgedeeld in 4 delen:

  • in het kort (112 pag) – UITVERKOCHT
  • diagnose en behandeling (128 pag)
  • tips voor het dagelijks leven (128 pag) – UITVERKOCHT
  • voor de naastbetrokkenen (116 pag) – UITVERKOCHT

In elk deel wordt specifiek op een onderwerp ingegaan. Ook zijn de boekjes geschikt om weg te geven aan familie en direct betrokkenen om hen te informeren over Borstkanker. Het heeft nl. niet alleen gevolgen voor u als patiënt maar ook voor mensen in de directe omgeving krijgen ermee te maken.

Gratis verzenden

vanaf 50 euro

14 years of experience

over 400000 customers

100% secure checkout

over 400000 customers

Genuine local stock

verified sources

>