Zorg. Welzijn. Maatschappij.

BOEKEN

informatie en specificaties 

Verhoogd Cholesterol

Het zorgboek Verhoogd Cholesterol biedt uitgebreide en praktische informatie over cholesterol. Praktische informatie over hoe je zelf grotendeels cholesterol kunt behandelen.

Artikelnummer: 251 Categorieën: ,

Hart en vaatziekten vormen een enorme bedreiging voor onze gezondheid. Het is een van de belangrijkste doodsoorzaken. Een verhoogd cholesterol is heel slecht voor onze vaten en kan de oorzaak zijn van een hartaanval of een beroerte.

Artsen zijn daarom extra alert op verhoogd cholesterol en zullen dit altijd direct behandelen. Wanneer het cholesterolgehalte daalt, neemt de kans op hart en vaatziekten weer af.

Dit boek is vooral niet bedoeld om je bang te maken, maar gemaakt om te dienen als hulp en steun. Uw cholesterolgehalte is namelijk door u zelf grotendeels te behandelen. Gezonder gaan leven, stoppen met roken, minder alcohol, meer bewegen en indien nodig  gaan afvallen. Het zorgboek Verhoogd Cholesterol biedt uitgebreide en praktische informatie over al deze zaken.
Voor uw pogingen de cholesterol te verlagen bent u niet alleen op uzelf aangewezen. Een huisarts of internist kan medicijnen voorschrijven als aanvulling op uw eigen moeite om te werken aan een betere leefstijl. Ook voor stoppen met roken zijn er organisaties die een helpende hand bieden. Over al deze hulp vindt u informatie in dit zorgboek.

Praktisch en betrouwbaar

Aan dit boek hebben veel vooraanstaande deskundigen
en hun organisaties meegewerkt, en bijvoorbeeld ook ervaringsdeskundigen die zelf worstelden met een verhoogd cholesterolgehalte. Dat maakt de informatie in dit boek praktisch en betrouwbaar: u kunt er echt mee aan de slag.

Gratis verzenden

vanaf 50 euro

Veilig winkelen

BETAAL ZOALS JIJ WIL

Snelle levering

via postnl

Vragen?

bel ons! 06 24157478

>