Zorg. Welzijn. Maatschappij.

BOEKEN

informatie en specificaties 

Urineverlies

Aan urineverlies kan vaak iets worden gedaan. Dit boek is bedoeld voor iedereen die wel eens last heeft van ongewild urineverlies (incontinentie).

Artikelnummer: 248 Categorieën: ,

Veel mensen die last hebben van urineverlies zoeken geen hulp. Vaak heeft dit te maken met schaamte: urineverlies is een ‘taboe’. Ook denken veel mensen dat aan de klachten niets kan worden gedaan. Dit is een misverstand: de klachten kunnen vaak worden verholpen!
In dit boek wordt beschreven wat u en anderen aan het urineverlies kunnen doen. Er zijn veel mogelijkheden: het oefenen van de bekkenbodemspieren, het gebruik van opvangmateriaal, behandeling met medicijnen of een operatie.

Maar urineverlies is meer dan een lichamelijk ongemak. Dit boek besteedt daarom ook aandacht aan de gevolgen van het urineverlies, bijvoorbeeld voor uw relaties, uw bezigheden, enzovoort. Ook ‘moeilijke’ onderwerpen zoals seksualiteit komen hierbij aan bod.

Aan het boek hebben veel deskundigen een bijdrage geleverd: urologen, gynaecologen, huisartsen, apothekers, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, enzovoort. Natuurlijk hebben ook mensen meegewerkt die zelf last hebben (of hadden) van urineverlies.
Al met al is dit zorgboek ideaal voor mensen die niet met hun klachten willen blijven rondlopen, maar er iets aan willen doen: u zult er veel steun aan hebben.

Gratis verzenden

vanaf 50 euro

Veilig winkelen

BETAAL ZOALS JIJ WIL

Snelle levering

via postnl

Vragen?

bel ons! 06 24157478

>