Zorg. Welzijn. Maatschappij.

NIEUWS

artikelen over onze auteurs en boeken

Darmkanker

Zorgboek over de symptomen, behandeling van darmkanker. Praktische en medische info over de ziekte en de impact na de diagnose daarvan.

Artikelnummer: 185 Categorie:

De mededeling dat u darmkanker heeft, is een grote klap: hoewel heel wat mensen genezen, is darmkanker een ernstige vorm van kanker. Door de mededeling komt u in een andere wereld terecht: wat vanzelfsprekend, vertrouwd en veilig was, is dat opeens niet meer.

Darmkanker is een ernstige ziekte die in verschillende stadia gediagnosticeerd kan worden. De prognose is dan ook afhankelijk van het stadium waarin de ziekte ontdekt wordt. Het is voor de patiënt en diens omgeving dan ook een klap wanneer de diagnose darmkanker gesteld wordt. Vaak zitten patiënten met vragen over wat de ziekte precies inhoudt, de behandeling, prognose en de impact op hun leven en dat van de familieleden. Elk hoofdstuk in dit boek begint met een samenvatting.

Tussen de teksten door bevinden zich grijze kaders, waarin extra informatie gegeven wordt of gedachten en gevoelens van betrokkenen worden weergegeven. Het boek is zeer duidelijk en verhelderend en biedt goede medische en praktische informatie.

Gratis verzenden

vanaf 50 euro

14 years of experience

over 400000 customers

100% secure checkout

over 400000 customers

Genuine local stock

verified sources

>