Zorg. Welzijn. Maatschappij.

NIEUWS

artikelen over onze auteurs en boeken

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Kinderen van 0 tot 5 jaar, basis voor een succesvolle opvoeding

Kinderen van 0 tot 5 jaar, basis voor een succesvolle opvoeding

Dit boek geeft ouders, verzorgers en en iedereen die betrokken is bij de zorg en opvoeding van jonge kinderen handvatten, inzichten en een basis voor een succesvolle opvoeding.

In de eerste jaren van een kind zijn in vele opzichten de belangrijkste jaren. De jaren waarin fundament wordt gelegd waarop een leven lang verder gebouwd kan worden. Op weg naar de volwassenheid ontmoet je kind duizenden mensen die invloed uitoefenen op wie en wat je kind als volwassen persoon zal zijn. De kans is groot dat jij in die enorme rij van mensen de belangrijkste voor hem bent.
Uitgroeien tot een gelukkig en evenwichtig persoon gaat niet vanzelf. Je hebt als ouder niet alles in de hand, maar er is wel veel dat jij samen met je kind en anderen kan doen om hem te helpen zijn ontwikkelingsweg succesvol af te leggen. Immers, opvoeden doe je nooit alleen!

Als ouder hoop je dat je kind wordt wie hij wil zijn. Jij bent zijn belangrijkste voorbeeld. Jij bent heel belangrijk voor wie en wat je kind is en hoe en wat hij kan worden. Ook de cultuur waarvan jullie deel uitmaken, is enorm bepalend voor zijn ontwikkeling en groei naar volwassenheid. Als ouder is het belangrijk om mee te groeien met je kind. Jouw inzichten kan je verdiepen en vergroten.

Dit boek geeft ouders, verzorgers en en iedereen die betrokken is bij de zorg en opvoeding van jonge kinderen handvatten, inzicht en een basis voor een succesvolle opvoeding.

Gratis verzenden

vanaf 50 euro

14 years of experience

over 400000 customers

100% secure checkout

over 400000 customers

Genuine local stock

verified sources

>