Zorg. Welzijn. Maatschappij.

NIEUWS

artikelen over onze auteurs en boeken

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Prikkelarme schoolagenda+ pictostickers + kalender – 2019-2020

Prikkelarme schoolagenda+ pictostickers + kalender – 2019-2020

Bestel de prikkelarme schoolagenda, kalender en 1100 pictogramstickers als set en bespaar 15%.

Artikelnummer: 3476 Categorie:

De prikkelarme en kleurrijke schoolagenda van Stichting Doe Maar Zo! helpt leerlingen en studenten in alle soorten onderwijs met huiswerk, plannen en verkrijgen van overzicht.

De kleurrijke agenda is duidelijk leesbaar en is overzichtelijk. De agenda is gebonden met een stevige kaft en bevat een blauw leeslint.

De agenda oogt fris door de vrolijke kleuren en biedt veel structuur. Hij is lekker duidelijk en bevat geen overbodige informatie. Elke weekdag heeft een eigen kleur: maandag is blauw, dinsdag geel, woensdag groen, donderdag rood, vrijdag wit, zaterdag oranje en zondag grijs. De datum is geschreven met duidelijke letters en pictogrammen geven visuele ondersteuning. Hierdoor is de agenda ook te gebruiken door (z)mlk leerlingen. Deze picto-ondersteuning is niet hinderlijk voor leerlingen die deze visuele ondersteuning niet nodig hebben

Prikkels zoals foto’s en andere afbeeldingen ontbreken. Feestdagen zijn niet voorgedrukt, maar een lijst met alle feestdagen is opgenomen in de agenda. Uniek aan de agenda is, dat deze ook gedurende de grote vakantie te gebruiken is. Er zijn ook roosterpagina’s voor de zaterdag en zondag.

Agenda als hulpmiddel

De agenda is speciaal gemaakt als hulpmiddel voor leerlingen die naar het speciaal onderwijs gaan of leerlingen die extra ondersteuning krijgen in het reguliere onderwijs. Door de bijzondere vormgeving is de agenda ook geschikt bij dyslexie, ADHD, ontwikkelings-, lees-, leerproblemen, autisme (ASS) of een taalontwikkelingsstoornis (TOS).

De agenda is per stuk verpakt.

Pictogramstickers

De bijpassende set pictogramstickers is speciaal afgestemd op gebruik door scholieren tussen 10-20 jaar. De set bevat 1100 stickers voor school en thuisgebruik en is voor zowel de schoolagenda als de kalender te gebruiken.

Bijpassende maandkalender

Deze zeer overzichtelijke wandkalender kan als aanvulling gebruikt worden voor thuis, in de klas, of in de woonvoorziening.

Het kleurschema van de kalenders is hetzelfde als de schoolagenda: maandag is blauw, dinsdag geel, woensdag groen, donderdag rood, vrijdag wit, zaterdag oranje en zondag grijs.

De kalender heeft een kleine drukfout waardoor enkele dagen iets lichter gedrukt zijn. Er zijn geen fouten in het calendarium.

Gratis verzenden

vanaf 50 euro

14 years of experience

over 400000 customers

100% secure checkout

over 400000 customers

Genuine local stock

verified sources

>