Zorg. Welzijn. Maatschappij.

NIEUWS

artikelen over onze auteurs en boeken

  • Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Skillz, vaardigheden en verhalen voor jongeren

Skillz, vaardigheden en verhalen voor jongeren

Skillz behandelt in 40 hoofdstukken 9 thema’s: jezelf motiveren, doelen stellen, je tijd plannen, eigen keuzes maken, in jezelf geloven, slimmer leren, je grenzen aangeven, elkaar helpen en gezond blijven. In het boek komen young professionals aan het woord. zoals psychologen, een econometrist en een arts in opleiding. Ervaringen van jonge deskundigen die hun drive hebben gevonden, maar die ook als geen ander weten wat het is om nu jong te zijn.

Artikelnummer: 91 Categorie: Tags: , ,

SK!LLZ is een verzameling van handvatten en inzichten die aansluiten op de wereld van jongeren van nu. SK!LLZ geeft je vaardigheden om te gaan voor wat jij wil.
Als jongere wordt er tegenwoordig bijna het onmogelijke van je verwacht. Je moet presteren op school, werken voor je geld, belangrijke keuzes maken over de toekomst en je wil waarschijnlijk ook nog een gezellig leven met vrienden en vriendinnen. Hoe krijg je dat allemaal voor elkaar? En wat wil je nu eigenlijk écht?

Skillz

Jongerencoach Aik Kramer (1980) schreef met een groep jongeren het boek Skillz. Het boek is een verzameling van handvatten en inzichten die aansluiten op de wereld van jongeren van nu. SK!LLZ geeft je vaardigheden om te gaan voor wat jij wil. Zo vind je in dit boek krachtige manieren om jezelf te motiveren, om een slimme planning te maken en om jouw dromen uit te laten komen.

Aik Kramer

Aik Kramer (1980) is jongerencoach en oprichter van GenerationWhy. Deze organisatie verzorgt coaching, workshops en trainingen, ook voor scholen en gemeenten. Sinds de start in 2007 heeft Aik samen met zijn peer-coaches vele duizenden jongeren bereikt.

Gratis verzenden

vanaf 50 euro

14 years of experience

over 400000 customers

100% secure checkout

over 400000 customers

Genuine local stock

verified sources

>