Je eigen boek schrijven

Je eigen boek schrijven begint bij SAAM!

Je eigen boek schrijven begint bij SAAM Uitgeverij. SAAM faciliteert het hele uitgeefproces, vanaf het idee tot aan de verkoop van het boek. Ook jij kan het.

Momenteel zijn er 1 miljoen Nederlanders bezig met het schrijven van hun boek. Gelukkig worden er geen miljoen boeken per jaar uitgegeven, anders zou je door de bomen het bos niet meer zien. Alhoewel, zouden er dan nog wel bomen en bos bestaan?

Een boek uitgeven doe je niet zomaar, je moet als auteur nogal wat hobbels overwinnen. Hoe schrijf je een boek? Wat wordt mijn omslagontwerp? Welke verkoopprijs? Boek of e-book? Hoe verkoop ik mijn boek? Een auteur moet zich bezig houden met het schrijven van een boek en zich geen zorgen hoeven maken om het hele uitgeefproces. Want dat doet SAAM Uitgeverij voor u. In onze zorgSAAMheid faciliteren wij uw publicatieproces, van manuscript tot boek van redactie tot promotie van je boek.

Wat doen wij voor jou en samen met jou?

 • begeleiding bij het schrijven
 • redigeren van het boek
 • ontwerp en opmaak van het boek
 • promotie van je boek. Dankzij onze marketingexpertise (vooral op het gebied van social media) en kennis van zorg- en andere relevante organisaties zijn wij in staat om jouw boek juist daar onder de aandacht te brengen waar zij terecht moeten komen.
 • verkoop van je boek via onze webshop, bol.com en (online)boekhandels

10 redenen om voor SAAM te kiezen:

  1. Jij blijft voor 100% eigenaar van de door jou geschreven content.
  2. Jouw wensen en ideeen staan centraal.
  3. De inzet van professionele freelancers uit de uitgeefwereld met zorgervaring garandeert hoge kwaliteit boeken en publicaties.
  4. ​Wij nemen jou organisatorische en uitgeefzorgen uit handen.
  5. Jij geeft aan waar jij onze expertise wilt inzetten.
  6. Bij SAAM kun je rekenen op een persoonlijke aanpak.
  7. ​Printing On Demand (POD).
  8. ​Geen verplichte afname bij POD.
  9. ​Jij kunt jouw publicaties tussentijds aanpassen waardoor het altijd actueel blijft.
  10. ​Wij werken snel en doelmatig.

Wordt dit het jaar waarin je je eigen boek gaat schrijven? SAAM moet het lukken. Neem contact met ons op of stuur uw manuscript op naar de redactie.