Fondsbeheer SAAM Uitgeverij

Fondsbeheer SAAM Uitgeverij

foto_40(kl)

Dankzij onze selectieve fondsvorming en beheerste titelproductie, kan SAAM Uitgeverij aan de uitgegeven titels veel zorg besteden, zowel aan redactie en productie als aan verkoop en marketing.

zorgSAAM

Het fonds zorgSAAM bestaat vooral uit non-fictie, poëzie, romans, kinderboeken, kookboeken, autobiografieën en levensverhalen. De onderwerpen zijn van allerlei aard maar hebben allemaal gemeen dat ze zorggerelateerd en met zorg geschreven zijn en de verhalen kunnen anderen helpen.
Wij bieden ook een platform voor publicaties over alternatieve zorg, voeding en dergelijke.

leerSAAM

Het fonds LeerSAAM is een breed gesorteerd fonds en bevat voornamelijk informatieve en educatieve uitgaven. Zorg, Management en Onderwijs zien wij als een belangrijk middel om maatschappelijk een bijdrage te leveren aan het verbeteren van onze samenleving.

Zorgorganisaties en Patiëntenverenigingen

Onze SA(A)Menwerking met organisaties bestaat eruit dat wij cliënten of leden van deze organisaties een gericht aanbod kunnen doen, desgewenst met een uitgave op maat. Waar een goed doel te steunen valt in lijn met de uitgave zal een deel van de opbrengst daaraan beschikbaar gesteld kunnen worden!